Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Brede toepassing van plastic kratten in de landbouwproductie

Jul 31, 2018

Brede toepassing van plastic kratten in de landbouwproductiePlastic kratten worden voornamelijk gebruikt in China's industriƫle en agrarische, enterprise workshops, landbouw-en neventak producten markt. We kunnen de plastic manden overal zien. Het kan niet alleen de opslag en het transport van goederen effectief garanderen, maar ook de transportefficiƫntie van de industrie aanzienlijk verbeteren en zorgen voor een snelle en effectieve levering van logistiek. Elke klant wil dat de levensduur van de plastic mand zo lang mogelijk is, zodat de kosten van de investering kunnen worden verlaagd en de winst van de onderneming kan worden verhoogd.


Plastic omzetkisten die momenteel worden gebruikt in een aantal kleine commodity-productie- en logistieke toepassingen, met name voor de opslag en het transport van voedsel en kleine artikelen. De plastic verloopkorf heeft anti-vouw, anti-aging, hoge draagkracht, uitrekking, compressie, scheuren, hoge temperatuur en rijke kleuren. Het kan worden gebruikt voor de omzet van de voedselverwerkende werkplaats en kan worden gebruikt voor verzending en verpakking van het eindproduct. Het is licht, duurzaam en stapelbaar.


Het stapelbare ontwerp van de plastic omzetkratten bespaart de transportkosten van de meeste gebruikers aanzienlijk, en de lichtgewichtkenmerken van de plastic mand verminderen de arbeidsintensiteit van de werknemer aanzienlijk, waardoor fysieke kracht en energie wordt bespaard. Niet alleen veel gebruikt als groentemanden, fruitmanden, manden voor de omwisseling van droge goederen, waterafvoermanden, assemblagelijnen in de fabriek, enz.


YUBO Vented Nest and Stack Crates (1).jpg


Back