Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Waarom zou je een entclip gebruiken?

Oct 30, 2017

Waarom zou je entingclips gebruiken?

1. Verbeter de plantweerstand tegen ziekte. Komkommer geënt met zwarte zaadpompoen kan effectief komkommer fusarium verwelking controleren, maar ook het optreden van valse meeldauw vertragen; met CRP (aubergine), tomaten wortelstokken geënte aubergine, kan in principe het voorkomen van verticillium verwelken De

2. Om de weerstand van planten tegen lage temperaturen te verbeteren. Toen het wortelsysteem van de onderstam zich ontwikkelde, waren sterke resistentie, geënte zaailingen significant laag. Zoals: met zwart zaad pompoen geënt komkommer bij lage temperatuur wortel verlenging is goed, in de grondtemperatuur 12-15 ℃, temperatuur 6-10 ℃, kunnen de wortels nog steeds normaal groeien.

3. is bevorderlijk voor het overwinnen van de voortdurende schade. Komkommer wortel fragiel, vermijd continue bijsnijden, zonne-glastuinbouw is zeer gevoelig voor bodemzout en schadelijke stoffen schade, voor het gebruik van zwart zaad pompoenwortels, kan sterk verminderen van de bodem zout en schadelijke stoffen gevaren.

4. Vergroot het bereik en de capaciteit van de wortelabsorptie. Na het enten werden de wortels van planten vermenigvuldigd met het aantal wortels en meer dan 30% stikstof en kalium werden in hetzelfde gebied geabsorbeerd en meer dan 80% fosfor kon worden gebruikt.

5. bevorderlijk voor het verhogen van de productie. Geënte zaailingen van ruwe bladeren kunnen de opbrengst met meer dan 4 procent verhogen. Tomaat met laat rijpende variëteiten als onderstam, vroege volwassen wordende rassen voor scion, behouden niet alleen de vroege volwassenheid, en kunnen de resultaten van de periode sterk verminderen, de totale output verhogen.

Good Quality Plastic Grafting Clip For Vegetables (20).jpg

Back