Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Waarom zijn kunststof pallets populair?

May 27, 2019

Plastic pallet is een logistieke eenheid die wordt gebruikt in combinatie met logistieke apparatuur zoals vorkheftrucks en schappen. Het kan worden gebruikt om goederen op te slaan, te laden en te vervoeren, het is een van de essentiële logistieke apparatuur in moderne logistiek en warehousing.

 

De opkomst van kunststof pallets voldoet aan de milieueisen en het gebruik van plastic pallets in plaats van houten pallets kan de schade aan het bos verminderen. Met de voortdurende versterking van voedselveiligheidsconcepten, hoge hygiënevereisten in de farmaceutische industrie, worden plastic pallets door de voedings- en farmaceutische industrie begunstigd en gezocht vanwege hun anti-corrosie, anti-vocht, anti-corrosie, anti-insect en niet beschimmeld Daarnaast hebben kunststof pallets een breed scala aan toepassingen in de chemische, textiel- en verwerkende industrie vanwege hun hoge draagvermogen en lange levensduur.  

塑料托盘

Voorzorgsmaatregelen:

 

Wanneer u een vorkheftruck gebruikt, moet de afstand van de buitenrand van de vork zo breed mogelijk zijn voor de buitenrand van de palletvork; de diepte van de vork moet groter zijn dan 2/3 van de diepte van de hele pallet.

Wanneer u een vorkheftruck gebruikt, blijf dan met een constante snelheid vooruit en achteruit rijden, vermijd onbedoelde remmen en scherpe bochten, beschadiging van de pallet en instorting van de lading.

 

Zorg er bij het plaatsen van de pallet op dat het dienblad soepel op de plank staat.

Back