Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Waarom de meeste mensen Seed Tray willen gebruiken Zaailingen verbouwen?

Apr 28, 2019

Of bloemen of groenten, zaaibladen gebruiken om zaailingen te kweken, is de meest fundamentele verandering in modern tuinieren, gegarandeerd voor snel en massaproductie.


  Seed tray kan worden onderverdeeld in polystyreenschuim seed tray en plastic seed tray volgens verschillende materialen, plastic seed trays worden op grotere schaal gebruikt.


1   Plastic zaadbakken zijn over het algemeen zwart, grijs en wit. De meeste telers kiezen ervoor om zwarte zaaibakje te gebruiken, omdat het een goede absorptie heeft en goed is voor de ontwikkeling van zaailingen.


  De vorm van de lepelcel is hoofdzakelijk vierkant en rond, en het substraat in vierkante cellen is over het algemeen ongeveer 30% meer dan ronde cellen, de waterverdeling is relatief uniform en het wortelsysteem van de zaailing is meer volledig ontwikkeld.  Blijkt door massaproductie praktijken, zaailingen zaailingen zaaien hebben de volgende voordelen ten opzichte van conventionele zaailingen:

 

1. Verbeteren werkomgeving en vergemakkelijken handmatige bediening. Je kunt in de lounge van de serre zitten, de zaadbak op de console plaatsen en planten. Nadat het werk is voltooid, legt u het in de kas.

 

2. Bewaar zaailingen verbouwen en kosten verlagen. Het heeft veel individuele slots die u kunnen helpen bij het benutten van ruimte-efficiëntie door zaden te scheiden, terwijl u ze zoveel mogelijk samen kunt planten, gemakkelijk te gebruiken en te beheren. Het kan zaailingen helpen om te gedijen in de vroege groeifase, wanneer ze groot genoeg zijn om in hun eigen potten te worden getransplanteerd.


2

3. Gemakkelijk om operaties te standaardiseren. Het kan worden geplant per machine, geschikt voor grootschalige zaailingen in de teelt in de fabriek, waardoor arbeidskosten en hoge efficiëntie worden bespaard.

 

4. Efficiënt bedwongen bodemziekten verspreid. Omdat elke cel op zaaitijd met één zaadje wordt besprenkeld, worden de zaailingen van elkaar gescheiden, waardoor de bodemziekte zich niet kan verspreiden.

 

5. Gemakkelijk te verplaatsen en transport.


Back