Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Welke planten zijn geschikt voor kantoor?

Apr 19, 2019

Veel mensen moeten lange tijd voor de computer werken, omdat de computer veel straling heeft, waardoor het langdurig voor de computer werken schade aan het menselijk lichaam kan veroorzaken. Plant voorkomt niet alleen computerstraling, maar helpt ook de kantooromgeving te verbeteren en mensen gelukkig te laten voelen.


1. Scindapsus

Scindapsus heeft een zeer vasthoudende vitaliteit en kan weelderig worden zonder speciaal onderhoud. Het verbetert de luchtkwaliteit en elimineert schadelijke stoffen zoals formaldehyde, helpt stress te verminderen en de kantooromgeving te verbeteren.

君子兰

2. Clivia

Clivia heeft veel voordelen, zoals het interieur, de lucht zuiveren en de gezondheid verbeteren. Het is mooi en genereus en houdt van de koude plaats, het vermijden van hoge temperaturen, geschikt voor oppotten op kantoor.

 

3. Chlorophytum

Chlorophytum heeft een mooie bladvorm, de bladeren kunnen giftige en schadelijke stoffen absorberen en hebben een sterk vermogen om de lucht te zuiveren. Het is meer afhankelijk van zonlicht, dus ze zijn geschikt voor kweek in helder astigmatisme. Als de temperatuur echter te hoog is, moeten we de bladeren water geven of sproeien om de planten vochtig te houden.


Back