Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Welke planten zijn geschikt voor Gallon Pots?

May 24, 2019

Gemeenschappelijke bloempotten omvatten plastic potten, keramische potten, gallon potten en ga zo maar door. Gallon potten ziet er beknopt en gul, is voornamelijk verdeeld in twee materialen, spuitgieten en blaasvormen, functie zijn groot en diep, die goed het vocht van de bodem in de pot kan behouden, geschikt voor het planten van bloemen en bomen.


加仑盆3

Gallon potten waterretentie is erg goed en het is zeer nuttig voor planten, bodem afvoer gat voorkomt dat plantenwortels rotten als gevolg van overmatige waterophoping, brede bodems zijn ontworpen voor een stabiele rechtopstaande gewoonte van grote boomkwekerij. De algemene gallonpotten zijn geschikt voor houtige planten, waardoor hun wortels zich kunnen uitrekken, waardoor deze prachtige bloemen bloeien.


Meestal kan een gallonpot worden gebruikt om rozen, tulp, orchideeën, enz. Te planten. Gallonpotten zijn verschillend van formaat, als je wat kleine bloemen moet planten, kun je ceramsite of kiezels op de bodem plaatsen, de vochtigheid in het bassin regelen, vermijd wortelrot in de pot.


De gallonpot is gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren, en het is zeer duurzaam, kan de plant stimuleren om beter en weelderiger te groeien.
Back