Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Waar moet u op letten bij gebruik van Air Root Pot?

Aug 12, 2019

Luchtwortelpot kan de groei van de zaailingwortels regelen. We weten dat, zodra zaailingen goed ontwikkeld zijn, veel problemen zullen worden opgelost. Grote boomtransplantaties en anti-seizoen plantproblemen, etc., kunnen bijvoorbeeld zeer goed worden opgelost. Maar waar moet je op letten bij gebruik van luchtwortelpot?

 

一 、 Voor- en achterkant
Heeft luchtwortelcontainer voor- en achterkant? Het antwoord is ja. Het bestaat uit basis, zijwand en schroeven. De zijde met de kleine gaten aan de bovenkant is naar buiten, de andere zijde is naar binnen


澳大利亚分享控根容器反馈图

二 、 Water geven
Een van de kenmerken van plastic luchtwortelpot is die omringd door kleine gaten. Dus het water stroomt gemakkelijk uit kleine gaatjes, het oppervlak is nat, veel plaatsen daaronder zijn droog.

 

Als u dit probleem wilt oplossen, moet u voedingsbodem bereiden. De voedingsbodem moet twee of meer soorten substraat zijn en een mengsel van beter ademend vermogen en waterdoorlatendheid wordt bereid volgens een bepaalde verhouding. Dit is gunstig voor zowel de wortelgroei als de absorptie van watermeststoffen.

 

Opmerking: Bij het water geven, totdat het water op natuurlijke wijze uit de bodem van de luchtwortelcontainer sijpelt, grondig water geven kan worden genoemd.


Back