Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Wat is het principe van Air Root Pot Seedling Technology?

May 06, 2019

Luchtwortelpot bestaat uit basis, zijwand en schroef. De basis is ontworpen om wortelrot en hoofdwortelverstrengeling te voorkomen. Zijwanden zijn concaaf en convex, en kleine gaten aan de buitenmuur hebben de functie van "luchtsnoeien", die gezonde en snelgroeiende zaailingen bevordert.

 

De binnenwand van de luchtwortelpot heeft een speciale coating. De zijwand van de container is concaaf en convex, de bovenkant van het uitsteeksel buiten heeft kleine gaten, wanneer de plantenwortels naar buiten en naar beneden groeien, de lucht raken (kleine gaten in zijwanden) of een deel van de binnenwand, de wortelpunt stopt met groeien , "luchtsnoei" implementeren en ongewenste wortelgroei remmen. Luchtwortelpot kan de zijwortelvorm kort en dik maken, dicht bij de natuurlijke groeivorm, voorkom wortelscirculatie.


控根容器育苗


Air root pot zaailing technologie kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan bloemen en bomen te cultiveren, zoals osmanthus, magnolia, stomproos, granaatappel enzovoort. Het stelt planten in staat om de groeiperiode te verkorten en heeft alle voordelen van "luchtsnoeien", transport en transplantatie zijn ook erg handig.

Back