Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor plastic omzetcontainers?

Sep 25, 2019

Zoals iedereen weet, worden plastic omzetdozen veel gebruikt als opslag- en transporttool. Veel productiebedrijven gebruiken plastic omzetbox om afgewerkte producten, halffabrikaten, onderdelen en dergelijke over te dragen.

 

Omzetdoos is verkrijgbaar in vele standaardmaten. Bij het kiezen van de grootte van de kunststof omzetdoos, moet het bedrijf eerst zijn eigen toepassingsvereisten bepalen om de meest geschikte omzetdoos te kiezen. Als er veel soorten goederen worden geplaatst, moet u de juiste plastic omzetcontainer kiezen op basis van het product.

plastic turnover box

一,

Logistieke doos gemaakt van plastic en is brandbaar, dus we moeten het uit de buurt van vuur houden, zorgen voor de veiligheid van de logistieke doos en de inhoud.


二,

Het draagvermogen van de plastic opbergdoos is vast. Bij gebruik van de plastic opbergdoos voor goederenvervoer, mogen de goederen de maximale laadcapaciteit van de doos niet overschrijden, anders wordt deze beschadigd door overbelasting.


三,

Kunststofproducten hebben een hoge taaiheid en slijtvastheid, evenals normen voor hardheid en brosheid. We moeten het gebruik van plastic kratten reguleren en deze niet kwaadaardig vernietigen. Plaats de plastic kratten niet te lang in de zon. Het sterke zonlicht zorgt ervoor dat de plastic kratten snel verouderen en de levensduur verkorten.


Back