Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Wat is de combinatie pot?

Jun 06, 2019

C ombinatie is een van de bloeiende bloemsierkunst, ze combineren sommige sierplanten met vergelijkbare gewoonten en planten ze in dezelfde container, let op coördinatie.

 

Met de ontwikkeling van de maatschappij blijven de levensstandaard van mensen verbeteren. Vanwege de traditionele en monotone kleuren kan een enkele variëteit aan potbloemen niet voldoen aan de marktbehoeften. Echter, combinatie potplanten zijn rijk aan kleur en divers, het is naar verwachting de mainstream product van bloemenmarkt in de toekomst.


组合盆栽 2


Het algemene concept van gecombineerde potplanten is om twee of meer verschillende bloemplanten te combineren en ze te cultiveren in dezelfde container om de sierkenmerken van verschillende planten te tonen. De opkomst van gecombineerde potplanten heeft het traditionele potconcept veranderd, wat nieuwe vitaliteit heeft geïnjecteerd in de ontwikkeling van traditionele potplanten en heeft geweldige research, promotie en toepassingswaarde.


Combinatie potplanning heeft een zeer breed perspectief, het kan niet alleen worden gebruikt voor woondecoraties, openbare omgevingen, kantoorgroen, maar ook als een winkelcentrum, raamontwerp, sociale toepassing en cadeau.Back