Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Wat voor soort plastic omzetbak is duurzaam?

Nov 01, 2017

Wat voor soort plastic omzetbak is duurzaam?


Plastic omzet box wordt veel gebruikt in China's industriële en agrarische velden, volgens de kenmerken van de industrie kan worden onderverdeeld in: algemene en verbeterde twee, versterkte doos is gebaseerd op Koreaanse box onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, wat dan soort plastic omzet vak Stevig?


Plastic omzetbox producten naast de belangrijkste en de belangrijkste grondstoffen gerelateerd aan de productie, maar ook met de distributie van de doos-gerelateerde wapening. Hoe sterker de ribben, hoe sterker de ondersteuning van de doos, omdat veel kleine fabrikanten in de matrijs de onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteit niet voldoende is, het productvormontwerp onredelijk is, voldoet de productie van plastic doosproducten niet aan de vereisten, vaak beschadigd of zelfs vallen gebeurt. Grote fabrikanten in de ontwikkeling van mallen worden volledig gedemonstreerd door de markt, dus het eindproduct is duurzamer.


Naast de bovengenoemde factoren, maar ook met de klant om de scène en het onderhoud te gebruiken. Plastic omzet doos moet direct worden vermeden in de blootstelling aan de zon, niet meer dan de fabrikant goedgekeurd het dragende bereik.


YUBO Stacking Containers (45).jpg


Back