Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Welk effect van tomaatclips?

Jun 17, 2019

We zien vaak dat tomatentakken verbogen of gebroken zijn door overmatige fruitbelasting, die de transportvoedingsstoffen en water naar fruit blokkeert of vermindert, de opbrengst en kwaliteit van het fruit beïnvloedt.


Tomatenclip is ontworpen om planten te ondersteunen en instorting van verticaal groeien te voorkomen. Bevestig eenvoudig tomatengaren aan het kasframe, de ronde gespverbinding kan op het touw worden gedaan en sluit vervolgens de clip rond de tomatenplant voor stevige ondersteuning.


Plastic tomatenclip heeft een speciaal ontwerp, afgeronde hoeken, vermijd beschadigde stengels, open zijkanten om de luchtcirculatie te verbeteren en ziekteproblemen te verminderen. Clips zijn voorzien van een quick release-ontwerp, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst of hergebruikt.


番茄卡扣


Bespaar tijd en werk in vergelijking met andere trellis-methoden met eenvoudig te sluiten clips die met één hand kunnen worden geklikt. Met de Quick-release-functie kunnen tuinders clips verplaatsen gedurende het jaar met minimale inspanning of schade aan stelen. Perfect voor tomaten, komkommers, paprika's, meloenen en andere wijnbouwgewassen, bloemen en planten.

Back