Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Welke classificaties van pallets?

Jun 10, 2019

Pallets kunnen worden ingedeeld op basis van verschillende standaards, zoals toepassingsbereik, levensduur, materialen, enzovoort. Dit artikel deelt de indeling grotendeels volgens de palletstructuur.1, vlakke pallet


Platte pallets zijn hoofdzakelijk gemaakt van hout, maar ook van staal, kunststof, composietmaterialen, enz. Het heeft een breed scala aan toepassingen, over het algemeen verdeeld in eenzijdig gebruik, dubbelzijdig gebruik, tweerichtingsvorkingang, vierwegvork invoer enzovoort.


1


2, Post Pallet

 

Het is een pallet met vier palen gemonteerd op een vlakke pallet. Het doel van het installeren van de paal is om de onderste lading te beschermen tegen schade wanneer er geen plankstapeling is. Gewoonlijk kan de kolom worden verwijderd, de hoogte is 1,2 meter. Veelgebruikte stalen materialenpallets kunnen 3 ton lading laden.3, Box Pallet

卡板箱

Het is een opbergruimte voor dozen die is getransformeerd van een vlakke pallet. Over het algemeen verdeeld in afneembaar, vast en opvouwbaar. Deze pallet is eenvoudig te transporteren en voorkomt instorten. Het is vooral geschikt voor het laden van groenten, fruit, auto-onderdelen, chemische producten, enzovoort.


4, wielpallet

 

Het is een pallet met vier wielen gemonteerd onder een vlakke pallet. Palleten op wielen zijn vooral geschikt voor handling en gemakkelijk te verplaatsen en transporteren.

 

Pallet kan de goederen effectief beschermen en beschadiging van artikelen verminderen. Het kan zich aanpassen aan de vereisten van havens en gemechaniseerde operaties, het laden en lossen versnellen, transporteren en de intensiteit van de werknemer verminderen.
Back