Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De superioriteit van zaadbak voor het kweken van zaailingen

May 20, 2019

Het substraat dat wordt gebruikt voor zaailingen voor zaailingen, is voornamelijk veengrond, vermiculiet, perliet, enz. Deze substraten hebben goede ademende eigenschappen en vochtretentie, een matige pH en een lage virusverontreiniging.

 

Zaadschaal heeft veel individuele sleuven kunnen u helpen ruimte-efficiëntie te benutten door zaden te scheiden, één zaad per cel te zaaien, wat energie, zaden en een kinderkamer bespaart.


穴盘


Gebruik zaaistray voor gecultiveerde zaailingen, de zaailingwortel en substraatwortel worden gecombineerd om wortelblok te vormen is erg sterk, of het nu manueel of gemechaniseerd overplanten is, het wortelblok is niet gemakkelijk te dispergeren, geschikt voor transport over lange afstanden en vergroot het aanbod.

 

Zaailingblad kan gemechaniseerd worden gezaaid, met behulp van de zaaimachine-productielijn kunnen het substraatlaadvolume, de zaaidiepte en de verdichtingsgraad van elke zaadbak in wezen hetzelfde zijn, de zaaidatum en -grootte zijn netjes en consistent, wat bevorderlijk is voor de commercialisatie van zaailingen . Het is gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren, wat bevorderlijk is voor gestandaardiseerd wetenschappelijk management en de kwaliteit van zaailingen verbetert.


Back