Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De rol van de wortelkanaalcontainer

May 23, 2017

De rol van de wortelkanaalcontainer

(1): het effect van ontwerp van wortels van wortels met externe wortels van de vaatwand gecoat met een speciale coating. De zijwand van de container en de concave convexe bovenkant, het opvallende uitwendige luchtgat wordt geopend, wanneer de zaailingwortel naar buiten en naar beneden groeit, wordt blootgesteld aan lucht (kleine gaten in de zijwand van de binnenwand of een onderdeel), en stop dan de apicale groei, de implementatie van de "air snoeien" nutteloos en remming van wortelgroei. Dan ontkiemen 3 of meer nieuwe wortels aan de achterkant van de wortelpunt, die nog steeds naar buiten groeit en het aantal wortels met 3 toeneemt in serie van 3.

(2) wortelcontrole : snoeien van de zijwortels van het wortelstelsel. De wortelcontrole moet de laterale wortelvorm kort en dik maken, de ontwikkelingshoeveelheid is groot, dicht bij de natuurlijke de groeivorm, zal niet de windende verpakking vormen. Tegelijkertijd wordt vanwege de speciale structuur van de bodemlaag van de zaailingkwekerij met wortelknobbel, de naar beneden groeiende wortel door de lucht aan de basis weggesnoeid en wordt de isolerende laag van de waterkiemen onderaan 20 mm gevormd van de container om de gezondheid van de zaailingen te verzekeren.

(3) bevordering van groei: snelle voortplantingstechnologie via wortelsystemen kan worden gebruikt om oudere zaailingen te cultiveren, de groeiperiode te verkorten en alle voordelen van luchtschuiving te hebben. Vanwege de vorm van de wortelcontrole en de dubbele rol van cultivatie, zorgt wortelgroei voor het beheersen van de wortelzaailing in de loop van de ontwikkeling, door het "luchtsnoeien", gedrongen wortel dik rond de container, biedt goede omstandigheden voor de snelle groei van planten. .

10.jpg


Back