Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De rol van Air Root Pot

Jun 24, 2019

Air root pot is een nieuwe zaailingtechnologie om de wortelgroei van planten te beheersen. De belangrijkste voordelen zijn snelle beworteling, een hoog overlevingspercentage van zaailingen, gemakkelijk verplanten, enz. Het bestaat uit drie delen: basis, zijwand en schroeven, eenvoudig te installeren en te gebruiken. Geschikt voor verhuur en uitstalling op enkele belangrijke beurzen en receptiebijeenkomsten, en vertoont een bijzondere rol.Effect:


(1) De binnenwand van de luchtwortelpot heeft een speciale coating. Zijwand van de container is hol en bol, de bovenkant van het uitsteeksel aan de buitenkant heeft kleine gaatjes, wanneer de wortels van de plant naar buiten en naar beneden groeien, de lucht raken (kleine gaatjes in zijwanden) of een deel van de binnenwand, stopt de wortelpunt met groeien , "luchtsnoeien" implementeren en ongewenste wortelgroei remmen.


(2) Door de speciale structuur van de luchtwortelpotbodem, zijn de naar beneden groeiende wortels luchtsnoei aan de basis, wordt een isolerende laag voor waterbacteriën gevormd op 20 mm van de bodem van de container om de gezondheid van de zaailingen te garanderen.

控根容器

(3) De controlewortel snel zaailingtechnologie kan worden gebruikt om grote bomen te laten groeien, de groeiperiode te verkorten en alle voordelen van luchtsnoeien te hebben. Vanwege de dubbele rol van de vorm van de luchtwortelpot en het gebruikte gecultiveerde substraat, wortels in de groei en ontwikkeling van de luchtwortelcontainer. Door "luchtsnoeien" worden de korte en dikke zijwortels dicht rond de container gepakt, wat goede omstandigheden biedt voor de plant. snelle groei.De luchtwortelpot heeft een ander model en een andere specificatie om het kweken van zaailingen van verschillende afmetingen te vergemakkelijken. De keuze van de container moet zijn afhankelijk van het type zaailingen, de grootte, de groeitijd en de gewoonte. Het kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan bloemen en bomen te cultiveren, zoals osmanthus, magnolia, rode esdoorn, granaatappel, stronkroos enzovoort.
Back