Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Het kunststof anti-slip padeffect van de pallet

Aug 03, 2017

Het kunststof anti-slip padeffect van de pallet

Plastic pallet plus anti-slip pad verwijst naar de plastic pallet in een bepaalde positie in het mozaïekontwerp van het oppervlak van de lading met een rubberen blok, is de plastic pallet in het proces van het vervoer van goederen in een belangrijk anti-slip ontwerp.

De kunststof pallet is voorzien van een rubberen antislipmat aan de zijde van de lading die op het montagegat van het palletoppervlak is aangebracht door de spreidingsmontagekop aan het voorste einde daarvan. Anti-slip pad structuur met eenvoudige verwerking en installatie, niet gemakkelijk te laten vallen na de installatie, pallet anti-slip effect van goede voordelen. Werkingsprincipe is de plastic pallet antislipmat is hoofdzakelijk antislipprincipe is het oppervlaktepatroonontwerp, dat op het plastic palletoppervlak wordt bevestigd, wanneer de goederen op het plastic palletoppervlak worden geplaatst om de plastic pallet en de wrijving op de verpakking te vergroten om bereiken anti-slip doel.

Samengevat, de goederen in het plastic palletoppervlak wanneer het antislipeffect, de heftruck bij het hanteren van kunststof pallets en kunststof pallets in contact met het oppervlak van de bodem van het antislippad de rol van antislip spelen .

48 x 48 skid plastic pallet for racking system price (5).jpg

Back