Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De meest populaire bloempotten

Apr 17, 2019

De belangrijkste wet voor het planten van bloemen is om eerst de wortels te cultiveren, bloempotmateriaal heeft ook invloed op de bodemkweekomgeving, inclusief bodemtemperatuur en ademend vermogen, dus de kunst om bloemenwortels te cultiveren is om de bloempot te kiezen, bloempotten van verschillende materialen kunnen spelen ook een esthetisch effect. 4

 

1. plastic bloempot:

Kunststof bloempotten zijn de meest voorkomende bloempotten. Ze zijn licht van gewicht, rijk van kleur en gemakkelijk te gebruiken. Plastic bloempotten worden veel gebruikt in de grondloze teelt, voor het planten van roos, monstera en calla, etc.

 

2.Terracotta pot:

De terracotta bloempot gemaakt van klei branden en heeft een mooie uitstraling, genereus en stabiel. Het is een container met groene planten.

 

5 3.Hanging bloempot:

Hang de bloempot of container met henneptouw, nylon touw, metalen ketting, enz. Als interieurdecoratie heeft het de bijzondere schoonheid van de "sky garden".

 

4. Houten aanplant doos:

De houten plantendoos gemaakt van een aantal corrosiewerende hout en verkoold hout, in het algemeen vierkante vorm, geschikt voor parken, pleinen, buiten of balkon.

Back