Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De methode van de aanplant van sprout

Nov 30, 2016

Sprout groente is het gebruik van plant zaden te voeden hun eigen voeding eetbare scheuten, scheuten, knoppen, jonge scheuten of jonge stengels, is de opkomende gezondheidszorg groenten. Ontkiemen van groenten die rijk is aan voeding, rijk aan een verscheidenheid van voedingsstoffen. Zoals: sojabonen, zwarte bonen, groene bonen, rode bonen, erwten, bonen, pinda's, sesamzaad, radijs, peper, erwten, erwten, pinda's, pinda's, Alfalfa, boekweit, water spinazie, paardebloem en enzovoort.Aanplant methode:

Eerst, schakel de zuiverheid, helderheid en hoge kiemkracht tarief, seed vol met zaden, verwijderen van de gebroken, gedeformeerde, rotte, verschrompelde korrels, insecten, kleine zaden; Geniet gedurende 24 uur radijs weken 6-8 uur, en vervolgens de afvoer, desinfectie, dat is ongeveer 55 graden met warm water, snel agitatie, tot de watertemperatuur zakt tot 30 graden, dan 8 uur geniet.

Tweede, de voorbereiding van incubator: Selecteer deplatte lade, een zeef of lekkende gat in de wash-mand, kunststof lunch vakken, schuim dozen, wastafel en andere bergingsmiddelen, schoon (niet vet), bedekt met twee lagen van geweekte binnen dunne doek of inpakpapier of papieren handdoeken, en vervolgens weken in de afgevlakte zaden, en vervolgens bedekt met een laagje van keukenpapier, drenken. Als bedekt met dunne spons en dan zaaien, zolang het water op een dag op het. Geplaatst in een donkere geventileerde plaats of bedekt met een laag van ondoorzichtig in de bovenstaande dingen, water elke dag met 3 - 4 keer. Als lang na ontluikende en vervolgens naar een verstrooide licht. Spruiten geschikt voor de groei van 18-25, de zomer te spuiten meer koeling in de winter te versterken van isolatie. Tijdens de groeiperiode, 3 - 4 keer per dag water geven. Te lang om 8 tot 15 cm kan worden geoogst.

Als u gelukzalige, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren:info@yubocorp.com

Back