Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Het concept en de functie van de stapel en nestcontainer

Dec 14, 2017

Het concept en de functie van de stapel en nestcontainer

1, concept

De stapel- en nestcontainer staat ook bekend als een stapel- en nestkrat, een inklapbare plastic doos, een insteekbare omzetbox, een overlappende omzetbox, een vouwdoos, een telescopische doos en een opvouwbare logistieke box.

Dislocatie box, slim gebruik van concave en convexe ontwerp aan beide zijden van de doos, doos vol goederen, convex bits van convexe bits, u cascade zonder extrusie schade aan de goederen, wanneer de doos leeg, de inkepingen op de concave, genest, kan ten minste tweederde van de opslagruimte worden opgeslagen.

2, functie

Het redelijke ontwerp van de stapel- en nestcontainer en de fijne kwaliteit zijn van toepassing op de transport-, distributie-, opslag- en circulatiebewerking van de fabriekslogistiek. De dislocatiekast kan worden gebruikt in combinatie met verschillende materiaalstroomcontainers en op de werkplek, die kunnen worden gebruikt in verschillende soorten opslag, productiesites en andere gelegenheden en die de opslagruimte enorm besparen wanneer de doos leeg is.

In logistiek management is de onderneming meer en meer aandacht vandaag, dislocatie gevallen kunnen zeer goed zijn om te helpen logistieke container generalisatie, integratie management, is de productie en circulatie van moderne logistiek management essentials.

YUBO Solid Nest and Stack Crates  (23).jpg


Back