Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De kenmerken van de opvouwbare doos

Oct 19, 2017

De kenmerken van de opvouwbare doos

 

1, opvouwbare omzet doos wordt veel gebruikt in machines, auto's, elektrische apparaten, lichte industrie, elektron, enz., Zuur en alkali weerstand, olie weerstand, kan worden gebruikt voor het serveren van voedsel, schoon handig, netjes gestapeld, vergemakkelijkt het beheer. Zijn redelijk ontwerp, fijne kwaliteit, geschikt voor het transport, distributie, opslag en transport, distributie en verwerking van fabriekslogistiek.

2. De plastic opvouwbare circulatiekast is gebaseerd op de standaardisatie, unitisering en specialisatie van de logistieke container, gericht op kostenbesparing en efficiencyverbetering, die een belangrijke rol speelt in de interne logistiek van ondernemingen.

3, plastic opvouwbare omzet doos alle dimensies zijn door middel van strikte wiskundige berekening , en de standaard van logistieke apparatuur kan netjes worden gestapeld precies, het is om de basiseenheid van container logistiek standaardisatie en specialisatie te voltooien.

4, plastic opvouwbare omzet doos product size fout van plus of minus 2%, het gewicht van de fout van plus of min 2%, zijwand vervorming niet groter dan 1,5%, de bodemvlak vervorming is niet meer dan 3 mm, de behuizing diagonaal tarief is niet meer dan 1,5% van alle bij de standaard toegestane onderneming horen.

5, plastic opvouwbare omzet doos: aan te passen aan de omgevingstemperatuur 25 en 40 (vermijd detonatie zonlicht en uit de buurt van warmte).

ST-FPC1210L (2).jpg


Back