Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De kenmerken van vouwcontainer

Nov 22, 2017

De kenmerken van vouwcontainer

 

Niet-toxisch, smaakloos, vochtbestendig, corrosiebestendig, licht van gewicht, duurzaam, stapelbaar, prachtig uiterlijk, rijke kleuren, puur en andere kenmerken.

 

Hittebestendig tegen kou

De cold-hotbox heeft een hoge hittebestendigheid, water op hoge temperatuur is niet vervormd en kan zelfs worden gedesinfecteerd met kokend water.

 

Duurzaam

Moet een superieure slagvastheid , druk of impact hebben die niet gemakkelijk te kraken is, laat geen krassen achter, maar levenslang gebruik.

 

zegel

Dit is een van de eerste dingen om na te denken over het kiezen van een afhaal-box. Hoewel verschillende producten van verschillende merken verschillende afdichtmethoden hebben, is een uitstekende afdichting de noodzakelijke voorwaarde voor het bewaren van vers voedsel.

 

Vers

De internationale norm voor het afdichten van metingen is gebaseerd op de vochtigheidstest, die 200 keer lager kan zijn dan de vochtigheid van vergelijkbare producten, en kan dingen langer vers houden.

 

Veelzijdigheid en diversiteit

Volgens het leven nodig om verschillende grootte te ontwerpen, met het herhaaldelijk gebruik van wetenschap en technologie gebruiken ijs packs, kan ice packs beschermen koude kan warmte beschermen.

LK-1210-A.jpg


Back