Banner
Huis > Kennis > Inhoud

De voordelen van de negen voet plastic pallet

Sep 25, 2017

De voordelen van de negen voet plastic pallet

 

 

Analyse van de voordelen van de negen voet plastic pallet voornamelijk om hun eigen gewicht en structuur te zien; van de structuur, kan het met de hand hydraulische auto en omringd door allen de vork ingaan; als het type 3 hardlopers en het type plastic pallet onderaan de balk, pallet alleen mechanische vorkheftruck vanaf de zijkant in de vork, handmatige vorkheftruck omdat de wielen niet van de zijkant in de vork kunnen komen, vooral het veld van vier zijden kan geen handmatige hydraulische voertuigen gebruiken om te werken; wij ontwerpen veldtype, 3 soorten lopers, dubbele kunststof pallet Hoofdzakelijk gebaseerd op het ontwerp van de planken, dus we kopen plastic pallet wanneer we eerst moeten overwegen welk type vorkheftruck, of een ongeschikte plastic pallet kopen, de vervangingskosten zullen goed zijn Oh.

 

Van het gewicht, het gewicht van de 9 voet plastic pallet ten opzichte van het veldtype, 3 soorten lopers, dubbelzijdig, om enkele te verlichten, omdat de bodem negen pieren is, dus een aanzienlijke besparing op de bodem van het palletmateriaal; we begrijpen allemaal het plastic. De prijs van de pallet is voornamelijk gebaseerd op hoeveel materiaal wordt gebruikt en hoe hoger het gewicht van de pallet, hoe hoger de kosten (in het geval van dezelfde zuivere grondstof). Het is dus goedkoper vanwege het gewicht van het licht, door het onthaal van de koper.

Er kan een plastic pallet van anderhalve meter gestapeld worden gestapeld, inactief als u veel ruimte kunt besparen. Maar hoe goed het product ook is, er zijn voor- en nadelen, omdat de relatieve structuur van een goed lichtgewicht Tianjin kunststof pallet, dus de kwaliteit ervan in het algemeen, de belasting relatief klein is. Ik hoop dat je koopt. De tijd moet gebaseerd zijn op hun eigen gebruik van de fabrieksomgeving en welke producten hun eigen plastic pallet moeten kiezen.


142.jpg

Back