Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Het voordeel van Air wortel pot

Jun 27, 2018

Het voordeel vanLucht wortel pot


1. wroeten effect: er is een speciaal laagje op de binnenwand van de root-raising zaailing container, en de lucht gat wordt gevormd op de boven- en onderkant van de container en de bovenkant van de container naar buiten steekt. Wanneer het wortelsysteem zaailing groeit uit, raakt het de lucht (gat op de zijmuur). Of elk deel van de binnenwand, de apex zullen stoppen met groeien en vervolgens drie nieuwe wortels ontkiemen in de achterkant van de apex en blijven groeien naar beneden. Als het raakt de lucht (gaten in de zijwand) of een deel van de binnenwand, het gestopt met groeien en 3 nieuwe wortels gemaakt in de hoofdmap. Op deze manier het aantal wortels wordt verhoogd in stappen van 3, dat verhoogt het aantal korte en dikke laterale wortels, en het totale bedrag van de wortels is 20 - 30 keer hoger dan conventionele veld zaailingen.


2,root control: algemene kwekerij technieken, de belangrijkste wortel is te lang, laterale wortel ontwikkeling is zwak. Met conventionele container kwekerij methoden zijn zaailing wortels heel gebruikelijk. Wroeten technieken kunt maken van de laterale wortels is kort en dik en hebben een groot aantal ontwikkelingen. Op hetzelfde moment, ze beperken de groei van de voornaamste wortels en vormen geen wortels die verstrikt zijn geraakt.


3.Proces om groei te bevorderen:Als gevolg van de dubbele functie van de root-controlerende container en het substraat gebruikt, de wortels van de zaailingen krachtig ontwikkelen en kunnen worden opgeslagen grote hoeveelheden voedingsstoffen aan de groeiende behoeften van de zaailingen in de eerste fase van de aanplant, waardoor gunstige voorwaarden voor de overleving en de snelle groei van de zaailingen. Wanneer verplanten, het geen kwaad de wortels, het hoeft niet te onthoofd, het is niet onderworpen aan seizoensgebonden restricties, de beheersprocedure is eenvoudig, de overlevingskans is hoog en het groeitempo op jaarbasis is snel.

YUBO D30CM Air Root Pot (2).JPG

Back