Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Containervoorzieningen stapelen

Mar 20, 2018

Containervoorzieningen stapelen


Selectiemethoden: 1, zonder deksel 2, scharnierende klep 3, geïntegreerde vlakke afdekking


De gestapelde logistieke boxserie voldoet aan de Europese norm en is vervaardigd van 100% hoge sterkte gemodificeerde PP of PE. Het is bestand tegen olie, zuur en alkali. Het wordt veel gebruikt in de auto-industrie, medicijnen, huishoudelijke apparaten, commerciële circulatie, distributie en warehousing, en kan worden gebruikt in 1200. * 800, 1200 * 1000 standaard dienblad met de samenwerking, kan het gemechaniseerde transport te realiseren, is de moderne logistieke generalisatie , geïntegreerd beheer van de benodigde producten.


1. Er is een nieuw type barrièrevrije handgreep in de doos, die voldoet aan het principe van ergonomie en de bestuurder helpt om de doos effectiever en veiliger te pakken, waardoor de bediening comfortabeler en gemakkelijker wordt.

2, een glad binnenoppervlak en een afgerond ontwerp verhogen de kracht en het gebruiksgemak.

3, de doos is ontworpen aan alle kanten van de kaartsleuf, volgens de behoefte om een verwijderbare plastic kaarthouder, gemakkelijke productclassificatie en selectie te installeren.

4, de onderkant van het ontwerp heeft een dichte kleine vierkante rooster versterking, kan soepel worden uitgevoerd op de vloeiend rek of toevoerkanaal racecircuit.

5. Het coördinerende en positionerende ontwerp van de bodem en de doosmonding maakt het stapelen van elkaar stabiel, niet gemakkelijk om te vallen, en het verlies van goederen te verminderen.

6. Er zijn speciale sterke ribben aan vier zijden om het draagvermogen van de doos en de stabiliteit tijdens het stapelen te verbeteren .

7. Kan worden uitgerust met een holle of omgekeerde plastic hoes of platte hoes om het binnendringen van vliegstof en andere onzuiverheden effectief te verminderen om de netheid van de goederen te waarborgen.


YUBO Stacking Containers (16).jpg


Back