Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kenmerken en voordelen van Stack & Nest Containers

Jun 23, 2017

Kenmerken en voordelen van Stack & Nest Containers

Stack & Nest Containers is ook bekend als dislocatiemand, stapelbare plastic doos, inplugbare omzetbox, overlappende omdoos, sets van dozen, sets van omzetboxen, stapelbare logistieke box.

Verkeerd geplaatste doos, slim gebruik van de doos aan beide zijden van het concave en convexe ontwerp, doos gevuld met goederen, de convexe positie op de convexe positie, u kunt scheuren en geen beschadigde goederen inknijpen, wanneer de doos leeg is, de concave op de concave, het vak wordt ingesteld, bewaar minimaal 2/3 van de opslagruimte.

Stack & Nest Containers redelijk ontwerp, uitstekende kwaliteit, geschikt voor de logistiek van het fabrieksvervoer, distributie, opslag, circulatie verwerking en andere sectoren. Stack & Nest-containers met verschillende objecten

Stromingscontainers en het station met, voor alle soorten magazijnen, productielocaties en andere gelegenheden, besparen de doos enorm wanneer de opslagruimte.

In het logistieke beheer meer en meer aandacht van de meerderheid van de bedrijven van vandaag, de verkeerde doos kan erg goed zijn om te helpen bij het voltooien van de logistieke container van de algemene, geïntegreerde management, productie en distributie bedrijven zijn essentieel voor modern logistiek management.

Stack & Nest Containers met bescherming van het milieu, vocht, water, anti-kan niet, shock, anti-wrijving, anti-extrusie, rijke kleuren en andere kenmerken, met prachtige afdrukken in het product spelen een effectieve bescherming op hetzelfde moment sterk verbeteren van het product kwaliteit.

vegetable-storage-plastic-containers.jpg_220x220.jpg


Back