Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Formaatselectiemethode van kunststof pallets

Jun 02, 2017

Formaatselectiemethode van kunststof pallets


Bij het selecteren van de grootte van een plastic pallet, is de grootte van de geselecteerde maat afhankelijk van het gewenste item.


1, overweeg eerst de specifieke specificaties van de goederen en die op de plastic pallet worden geplaatst.

2, Houd rekening met de omstandigheden van de palletlaadhulpmiddelen (zoals containers, vrachtwagens, enz.). Bijvoorbeeld: in het geval van eenmalig gebruik, moet u prioriteit geven aan de integratie van de 2300 mm breedte van de transportcontainer. De pallets van 1100 * 1100 mm kunnen in twee lijnen worden geplaatst, en zowel tweerichtingsvorken als vierwegvorken zijn van toepassing; gebruik voor 1200 * 1100mm pallets de 1200mmL * 1000mmW combinatie en het is verplicht om vierwegvorken te gebruiken.


3, zoals het gebruik van planken in het magazijn, rekening houdend met de plank breedte en diepte van de grootte, meestal geselecteerde planken geplaatst twee pallets per verdieping, en gereserveerd ongeveer 200 mm opslagruimte. In de diepterichting geeft dit, om een ​​grote afmeting te verkrijgen, niet het plastic pallet draagvermogen van de strenge eisen om inkoopkosten te besparen.


4, De keuze van de kunststof palletmaat moet ook uitgaan van de veelzijdigheid, de huidige binnenlandse veelgebruikte maat voor de 1210 internationale standaard, 1208 Europese standaard en T11 Japanse standaardtypen.

YBPP-977 Double Faced plastic pallet.jpg


Back