Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Root Control Container voor planten

Dec 13, 2019

Air root container is een recyclebaar, herbruikbaar kweeksysteem dat de kwaliteit van het wortelsysteem van alle planten onmiddellijk zal verbeteren.

 

De container voor snelle beworteling is een nieuwe snelle zaailingtechniek om de wortelgroei te reguleren. Het kan de zijwortel dik en kort maken en kan geen verstrengelde wortel vormen, wat de gebreken van het omwikkelen van wortels veroorzaakt door een conventionele container oplost. Uniek ontwerp stimuleert robuuste wortelzone-ontwikkeling voor gezondere planten, snellere groei en grotere opbrengsten.


air pot


Wortelbestrijdingscontainer voor planten bevordert de wortelgroei, maar ook de opname van water en kunstmest. Gieter moet klein water zijn dat langzaam wordt gegoten totdat het water van de onderkant van het bedieningsapparaat van nature uitkomt, wordt beschouwd als gieten.

 

Geschikt voor landbouwbeplanting zoals veredeling van bloemen, groente, meloen en fruit. Plastic luchtwortelpotten zijn ideaal voor tuinen, kinderdagverblijven en kassen.Back