Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van kunststof pallet met vorkheftruck

Jan 12, 2018

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van kunststof palet met vorkheftruck

 

Dubbelzijdige kunststof grid pallet, de plastic pallet van de anti-front, dezelfde, zijn grid-achtig, beide zijden kunnen worden gebruikt, de zogenaamde dubbelzijdige grid kunststof pallet (figuur). Dubbelzijdig kunststof raster pallet meestal gebruikt in veel voedsel en chemische fabrieken, chemische fabrieken, kunstmest productie, koude opslag en vele andere industrieën, als gevolg van de lagere raster pallet dubbelzijdige pallet naar het vee kan niet worden gebruikt bij de selectie van dubbelzijdige rasterpallet Moet opletten.

 

1, de vorkheftruck tijdens het gebruik van de lade, de afstand tussen de tanden moet worden ontspannen om de pallet in de buitenste rand van de vork, vork diepte moet groter zijn dan de gehele pallet diepte van 2/3 of meer.

2, het gebruik van heftrucks in het proces van palletbeweging, zou een uniforme snelheidsvoortgang moeten handhaven en zich terugtrekken en op en neer, om plotseling remmen te voorkomen, scherpe palletschade veroorzaakt, resulterende de goederen ingestort.

3, de pallet rack, de pallet moet worden bewaard op de plank glad geplaatst op de pallet lengte moet groter zijn dan de plank balk diameter 50 mm boven.

OEM custom plastic pallet (1).jpg

Back