Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Steekbare omzetbox

Jun 30, 2017

Steekbare omzetbox


Pluggable omzet doos is ook bekend als inplugbare logistieke doos, op grote schaal gebruikt in machines, auto's, huishoudelijke apparaten, lichte industrie, elektronica en andere industrieën, zuur en alkali-resistentie, olie weerstand, niet-toxisch en smaakloos, kan worden gebruikt om voedsel te houden, schoon Handig, onderdelen omzet handig, netjes gestapeld, eenvoudig te beheren. Zijn redelijk ontwerp, uitstekende kwaliteit, geschikt voor de logistiek van het fabrieksvervoer, distributie, opslag, circulatie en andere sectoren.


Pluggable omzetboxprestaties

1, Pluggable omzet doos om de logistiek container standaardisatie, modularization, specialisatie als de basis, om kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren als het doel, in de interne logistiek speelt een beslissende rol.

2, Pluggable omzet doos alle grootte specificaties zijn strenge wiskundige berekening, met de standaard logistieke apparatuur in combinatie gebruikt, kan netjes worden gestapeld, is het voltooien van de standaardisatie van logistieke containers, gespecialiseerde basiseenheid.

3, invoegbare omzet box productgrootte fout plus of minus 2%, gewicht fout plus of min 2%, zijwand vervorming tarief van niet meer dan 1,5%, de onderkant van het vlak vervorming van niet meer dan 3 mm, de doos diagonale snelheid van verandering is niet groter dan 1,5% behoort tot de reikwijdte van de standaarden van het bedrijfsleven.

物流箱3.jpg

Back