Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic omzetboxoverzicht

Nov 08, 2017

Plastic omzetboxoverzicht


Kunststof verpakkingen vormen een belangrijk onderdeel van kunststof verpakkingsmaterialen, voornamelijk voor de circulatie van goederencirculatie, ook gebruikt bij de productie van de omzet van goederenonderdelen, inclusief tussen het volgende proces, werkplaats en werkplaats en het ondersteunen van de omzet van onderdelen tussen fabriek en assemblagefabriek.


Plastic kratten en de meeste van de plastic verpakkingsmaterialen zijn anders, de algemene multi-plastic verpakkingsmaterialen, eenmalig gebruik, verwijder het product, het verpakkingsmateriaal om zijn historische missie van afvalverwerking te voltooien. De omzet doos wordt vaak gebruikt na recycling herhaald gebruik, dus de plastic container in het ontwerpconcept, naast rekening te houden met het gebruik van het proces, om de inhoud van de goede bescherming en opslagfunctie, vaak ook te overwegen het stapelen van lege containers om opslagruimte te besparen en transportkosten te verminderen.


De productie en toepassing van plastic kratten in China heeft een tijdje geduurd, maar in de afgelopen tien jaar is de ontwikkeling bijzonder snel gegaan. Nu bijna volledig vervangen de traditionele houten kisten, op het gebied van voedsel en non-food zijn op grote schaal gebruikt. De reden waarom de plastic container snel de traditionele houten container, naast houtmiddelen, leveringsmoeilijkheden, de plastic doos van de omzetkast superieure prestaties, het gemakkelijke vormen, lage prijs kan vervangen.

YUBO Stacking Containers (10).jpg


Back