Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Grid Turnover Box voor levering van groenten

Sep 27, 2019

Kunststof omzetmand gemaakt van HDPE of Virgin PP. Ze zijn niet giftig en onschadelijk, gemakkelijk te reinigen en vervuilen groenten niet. Dit is veel beter dan bamboe of houten manden. Als de bamboemand niet op tijd wordt gedroogd nadat hij vochtig is geworden, is hij gemakkelijk te vormen en rotten, vooral in de continue regenachtige dagen in de zomer, is het gemakkelijk om meeldauw op het oppervlak te laten groeien, groenten zijn gemakkelijk besmet. Kunststof omzetmandje hoeft alleen schoon te worden gehouden en zal de groenten binnenin niet vervuilen. dus plastic containers worden veel gebruikt voor de opslag, distributie en transport van groenten.

Fruit storage crate

Vanuit het perspectief van de structuur zijn alle vier de zijkanten van kunststof kratten in een gaas en kunnen ze geventileerd worden. Veel groenten bevatten meer vocht. Als ze tegen elkaar botsen, is het gemakkelijk om vocht af te voeren. Als u een gesloten doos gebruikt voor de levering, kan het vocht dat uit de beschadigde delen stroomt niet op tijd worden afgevoerd, het is heel gemakkelijk te rotten en verslechteren, beïnvloedt vervuiling van andere groenten en vermindert de kwaliteit.


Fruitopslag krat handgrepen ontwerp, positie en structuur zijn ideaal voor hantering en dragen. Zet altijd het comfort van het hanteren in de eerste plaats is het doel van het ontwerp.


Back