Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic omzetbox Classificatie

Jun 14, 2019

Plastic logistieke doos, omzetbox gemaakt van hoogwaardig kunststof, het heeft een breed scala aan toepassingen, handige onderdelenomzet, nette stapeling, eenvoudig te beheren. Het redelijke ontwerp en de uitstekende kwaliteit zijn geschikt voor transport, distributie en opslag in de fabriekslogistiek, ook geschikt voor groenten en fruit.

 

 

Plastic logistieke doos is zeer stevig en duurzaam, afhankelijk van de vorm, plastic logistieke doos verdeeld:


 1

1. Omkeerkast (gladde binnenwanden zorgen voor een maximaal gebruik van het volume, antislipbasis, veilig te verplaatsen, stabiel stapelen, en het deksel beschermt de inhoud tegen stof en beschadiging.)

 

2. Bevestigde dekselcontainers (Het deksel heeft een speciaal ontwerp, dat kan worden voorzien van een concaaf soort eversiedeksel, gemakkelijk kan worden geopend en gesloten, de inhoud kan worden beschermd tegen stof of schade, en versterkte stalen scharnierpennen zorgen voor jarenlang probleemloos werken met de klep. dekselcontainers kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen.)

 

3.Stack nestcontainer (niet alleen flexibele multi-box-stacking, en het stapelen van lege dozen kan worden gerealiseerd zonder de hulp van andere hulpaccessoires.)


2

4.vouw kleine container (inklapbaar en opvouwbaar ontwerp helpt om ruimte te besparen, en is gemakkelijk te dragen en te vervoeren, versterkte bodems, hoeken en zijkanten.)

 

5. Vouw grote container (kenmerkt een vouwend ontwerp voor gemakkelijk opslag en vervoer, heeft de zijwand van de doos versterkende ribben, die de ladingscapaciteit kunnen verbeteren en de deformatiesnelheid van de zijwand verminderen.)
Back