Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic startplantenbakken voor de kinderkamer

Oct 11, 2019

Zaailing lade kan worden gebruikt voor het kweken van planten. Je hoeft alleen maar grond en compost aan de gaten toe te voegen en de zaden te planten. Blijf de zaden regelmatig water geven. Het heeft verhoogde kanalen om een vrije afvoer te garanderen. De 72 holtes zullen zijn uitvoerbaarheid in het werk van hoge prestaties verzekeren. Kwekerijbox kan handig worden gebruikt voor gecentraliseerd beheer, wat tijd en moeite bespaart, eenvoudig en veilig te gebruiken is en een lange levensduur heeft.

 

Beginnende plantentrays kunnen worden gecombineerd met platte trays en kweekkoepels om een minikas te vormen. Transparant deksel kan een isolerende rol spelen met een hydraterende werking en heeft geen plasticfolie nodig. Perfecte hulp voor huistuinders en hobbyisten.

clear plastic vented humidity dome for 1020 seed germination tray  (2)

Dit is een premium zaaischotel. Geweldig voor het starten van tomaat, peper, aubergine, okra, watermeloen en vele andere plantensoorten.

 

Tips:

1. Na het planten kan een transparante bedekking worden gebruikt om de plant te bedekken, omdat de verdamping van plantenwater minder is, kan over het algemeen een week lang niet worden bewaterd.

2. Na het ontkiemen moet de transparante afdekking op tijd worden geopend om de ventilatie te verhogen en de luchtvochtigheid te verminderen, wat bevorderlijk is voor de preventie van zaailingen.


Back