Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic stapelbare logistieke doos met deksel

Nov 20, 2019

Stapelbare logistieke doos heeft gladde interne oppervlakken en afgeronde hoeken voor eenvoudige reiniging en uitstekende productbescherming. Ontwerp van zijkaartclip, eenvoudig classificatiebeheer.

 

Op grote schaal gebruikt in verschillende industrie├źn, zoals: logistieke distributie, opslag, transport, voedsel, automotive, elektronica en ga zo maar door. Plastic omzet doos kan ook worden gebruikt in de visserij, magazijn gekoelde opslag, enz., Zuur en alkali weerstand, olie weerstand, avirulent insipiditeit, kan worden gebruikt voor het serveren van voedsel en ga zo maar door, handige reiniging, handige omzet, netjes gestapeld, management vergemakkelijken.

logistics turnover box

Logistieke omzetbox gekoppeld aan een verscheidenheid aan logistieke containers en stationsfaciliteiten, gebruikt voor alle soorten magazijn, productiesite en andere gelegenheden, in de hedendaagse logistiek management onderneming besteedt er meer en meer aandacht aan, omzetbox helpt bij het voltooien van de logistieke container generalisatie, integratiebeheer , is de moderne logistiek management essentials voor productie- en circulatiebedrijven.
Back