Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Plastic pallets op de accumulatie van goederenbehoeften

Jan 05, 2018

Plastic pallets op de accumulatie van goederenbehoeften


Plastic pallets in de logistieke operatie frequentie is erg hoog, en het gebruik is ook zeer uitgebreid, de presentatie ervan op de dag, de kracht van logistieke operaties is zeer hoog, dus we kunnen zien op veel plaatsen het gebruik van plastic pallets. Over het algemeen is het gestapeld op plastic pallets op 3 manieren te verdelen. Beide lopen, in zakken, in dozen. De accumulatie van deze methoden is echter meestal niet altijd dezelfde.


Gebotteld: plastic vaten met goederen op de lade wanneer de tijd om aandacht te besteden aan de selectie van geschikte maat plastic bakje, afhankelijk van de diameter van de cilindrische vat naar de juiste selectie. Ervan uitgaande dat drums geen normen hebben, is er niet veel verlamming voor het kiezen van pallets, wat in feite betekent dat het krachtopnemende oppervlak van de pallet 80% zal bereiken.


In zakken: algemene in zakken verpakte items op het moment van toegang, in overeenstemming met de methode van het stapelen van vijf lagen, de eerste laag is horizontaal twee verticaal drie, de tweede in tegenspraak, de derde laag en de eerste laag van hetzelfde, zodat elke laag daar zal geen opening zijn, zodat zelfs de kracht lade, maar ook de maximale limiet van het gebruik van plastic pallets.


Boxed: Algemene plastic boxed goederen zijn voornamelijk in overeenstemming met de methode van het naaien, de eerste laag van goederen geplaatst in de toekomst, de tweede laag op de eerste verdieping van de opening op de sub-analogie, dus bij elkaar gezet zowel reguliere en handig, En kan de goederen stabieler, meer uniforme kracht, maar ook om te handhaven de plastic pallet is niet gebogen.


De bovenstaande drie soorten methoden zijn verschillende soorten weergave-methoden voor plastic bakjes, verschillende items op verschillende manieren geplaatst, we moeten meer aandacht besteden.

Dit toont aan dat het gebruik van plastic pallets erg sterk is, om het gebruik van plastic pallets te illustreren, de planning is erg breed en de functie is ook erg goed.

OEM custom plastic pallet (1).jpg

Back