Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kunststof pallets in het ontwikkelingspad van de voedingsindustrie

Oct 18, 2017

Kunststof pallets in het ontwikkelingspad van de voedingsindustrie


Met de huidige gezondheidsnormen in de voedingsmiddelenindustrie, zijn de meeste bedrijven zich steeds meer bewust van voedselveiligheidsbewustzijn en in het verleden gebruikten ze enkele houten pallets, daarna begonnen ze geleidelijk aan de plastic pallets te gebruiken , dit komt omdat de plastic pallets het voordeel van de relatieve houten pallets is te voor de hand liggend, en de plastic pallets hygiëne, het is gemakkelijk schoon te maken, voor vocht en mot, enz., is meer zuur en alkali, zodat je niet kunt nagelen zonder doornen, enzovoort.

 

De duurzaamheid van kunststof pallets is hoger dan die van houten pallets. Kunststof pallets hebben een uitstekende sterkte en duurzaamheid, gezondheidsnormen worden strenger, de toename van de zorg voor plaagorganismen, productstructuur en kenmerken prominenter, wat de kunststof palletsindustrie heeft aangezet van het embryonale stadium van snelle ontwikkeling naar een stabiele periode. De huidige wereldwijde vraag naar kunststof pallets groeit met 10% per jaar. Het aanscherpen van hygiënische normen is de drijvende kracht achter de groeiende vraag naar plastic pallets in industriële gebieden zoals farmaceutische en voedselverwerking. Voedselveiligheid en consumentenbescherming is uitgegroeid tot een detailhandelaar die moest letten op het probleem, het beperken van het gebruik van houten pallets is een van de maatregelen, omdat het gebruik van houten pallets gevoelig is voor houtsnippers, gemakkelijk te vormen en ga zo maar door.

 

Omdat de huidige voedingsindustrie, plastic pallets, het grootste deel van de productie van nieuwe grondstoffen, en haar producten niet-toxisch en smaakloos zijn, en de grondstoffen ervan zeer consistent zijn met de eisen van de voedingsindustrie, is ze ook unaniem goedgekeurd door klanten.

 

 

Het aantal van het gebruik van de pallets is erg groot, en het potentieel is oneindig, dus de levensmiddelenhandel in de aanschaf van plastic pallets, vergeet niet om de schaal van een grote integriteit en een hoge merkbekendheid van de plastic pallets fabrikanten te kiezen, we moeten niet goedkoop zoeken Lijd aan het verlies van plastic pallets met gerecyclede materialen, niet alleen om het gebruik van het leven te verminderen, maar ook om voedselbesmetting te veroorzaken, waardoor onnodige verliezen worden veroorzaakt.


173.jpg

Back