Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Toepassing van kunststof pallets in verschillende industrieën

Jun 04, 2018

Toepassing van kunststof pallets in verschillende industrieën


Kunststof pallets hebben een breed scala aan toepassingen. Er zijn plastic pallets in de drankenindustrie, exportindustrie, farmaceutische industrie, chemische industrie, elektronica-industrie, bierindustrie, sigarettenindustrie, meelindustrie en andere industrieën. Hieronder zullen we het gebruik van kunststof pallets in verschillende industrieën introduceren:


Logistieke industrie: in de logistieke industrie worden kunststof pallets vaker gebruikt en zijn er frequentere transporttools aanwezig. Bij het selecteren van kunststof pallets, wordt vooral het gebruik van vorkheftrucks overwogen.


Drankenindustrie: de drankenindustrie besteedt meer aandacht aan de draag- en hygiëneaspecten van de trays. Daarom kiest de drankenindustrie vlakke plaat dubbelzijdige lasbakken, en de grootte van de kunststof trays wordt geselecteerd op basis van de grootte van de goederen;


Bierindustrie: de bierindustrie kiest meestal een rooster om trays in één keer te vormen. De afmetingen van kunststof trays worden in het algemeen gekozen om 1100 x 1100 mm te zijn.


De vraag naar pallets in de chemische industrie is vooral te danken aan betere lagerprestaties. Daarom worden de kunststof pallets met de beste draagkracht geselecteerd.


Exportindustrie: aangezien houten pallets worden geëxporteerd, moeten ze worden onderworpen aan verwarming en rookbehandeling en aan andere omstandigheden, die ook negatieve gevolgen voor het milieu hebben. Kunststof pallets werden geselecteerd als laadgereedschappen voor exportgoederen;


Meelindustrie: grootbloemige meelfabrieken zullen ervoor kiezen om dubbelzijdige roosters te gebruiken, en de grootte van kunststof pallets wordt ook geselecteerd op basis van de behoeften.


plastic pallet 021  (1).jpg


Back