Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voorzorgen bij opslag van plastic pallets

Sep 13, 2017

Voorzorgen bij opslag van plastic pallets

 

1, in de opslagpallet , het eerste ding om aandacht te besteden aan de plaatsing van goederen, de goederen geplaatst aan beide zijden van het magazijn, zodat wanneer het gebruik van de pallet gemakkelijker zal zijn om te vervoeren en te verplaatsen. Bij het stapelen van goederen kunt u de stapelhoogte vergroten, het effectieve gebruik van de beperkte ruimte, dus niet alleen om de veiligheid te verbeteren, maar ook om de werkefficiëntie te verbeteren.

2, in de opslag pallet , hetzelfde type pallet geplaatst in hetzelfde gebied, om het probleem van transport en laden en lossen te voorkomen, maar ook kan de selectie van goederen in het proces te verminderen.

3, wanneer de opslag pallet , maar ook afhankelijk van de vorm classificatie geplaatst, en een aantal pallets, indien terloops geplaatst, zal het de pallet vervorming veroorzaken.

4, op de opslagpallet , het magazijn personeel om ervoor te zorgen dat het magazijn droog is, laat het niet worden beïnvloed door chemische stoffen, meestal regelmatige inspectie en onderhoud, om de levensduur van de pallet te verlengen

338.jpg

Back