Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Overwegingen bij het recyclen en onderhouden van plastic pallets

Aug 16, 2018

Overwegingen voor het recyclen en onderhouden van plastic palletsPalletrecycling en onderhoudsoverwegingen verdienen aandacht. Kunststof pallets spelen een belangrijke rol als integraal onderdeel van de warehousing en logistieke industrie. Als de plastic pallet wordt gebruikt volgens de juiste gebruiksspecificaties, kan deze niet alleen volledig zijn eigen functies uitoefenen, maar ook de levensduur verlengen en de inkoopkosten van kunststof pallets verlagen .Pallet recycling Wanneer u spreekt over het gebruik van kunststof pallets, moet u op de volgende punten letten:1. De plastic pallet moet voorzichtig worden geplaatst om ongelijke kracht en schade tijdens de landing te voorkomen.


2. Bij het plaatsen van de goederen moeten ze gelijkmatig worden geplaatst om hurken aan de zijkant tijdens het hijsen en hanteren te voorkomen.


3. Bij gebruik van de overslaguitrusting moet worden overwogen of het maatverschil geschikt is voor de kunststof pallet, het onjuiste formaat vermijdt en de kunststof pallet ondersteunt.


4. Gebruik bij het stapelen het gewicht van de onderste pallet .


691 LK-1208平板光面川字型(置钢管)-c.jpg
Back