Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kunststof pallet productieproces

Jun 03, 2019

1.Material


Op dit moment zijn plastic pallets op de markt gemaakt van PP (polyethyleen) en PE (polypropyleen).

Het verschil tussen PP en PE plastic pallets is voornamelijk te wijten aan broosheid bij lage temperatuur, kunststof pallets gemaakt van PP zijn gemakkelijk te breken bij lage temperaturen, de plastic pallet gemaakt van PE materiaal is hard, niet gemakkelijk te breken bij lage temperatuur, maar PP materialen zijn goedkoop en relatief goedkoop.

Bij het ontwikkelen van nieuwe materialen is er nu ook een vergelijkbaar PP-polymeer van polymeer, dat de prestaties van PP-kunststoffen door technische processen verbetert, waardoor het slagvast, koudbestendig en de dragende prestaties aanzienlijk worden verbeterd.2.Lager en gewicht laden


De keuze van de lading van kunststof pallets hangt voornamelijk af van de behoeften van het bedrijf. Als de goederen licht zijn, kunt u kiezen voor een plastic pallet van 9 feet of een plastic pallet zonder stalen buizen. In het geval dat het voldoet aan de dragende vereisten, kan de pallet licht zijn, niet alleen gemakkelijk te beheren, maar ook veel kosten besparen bij het transport.

塑料托盘

3. Productieproces


Het productieproces van kunststof pallets hangt ook nauw samen met de kwaliteit van de pallets. Op dit moment hebben kunststof pallets hoofdzakelijk twee processen van spuitgieten en blaasvormen.

Over het algemeen zal de kwaliteit van kunststofpallets geproduceerd door blaasvormen beter zijn, maar de prijs zal veel hoger zijn dan de injectiepallet. Spuitgietpallets hebben kortere productietijden en toepassingsscenario's zijn breder dan blaasvormen.

Meestal worden blaasvormen pallets voornamelijk gebruikt in ruwe omgevingen en met hoge intensiteit. Spuitgietpallets kunnen worden gebruikt in magazijnen, koelhuizen, voedsel, chemicaliën, auto-onderdelen en andere industrieën. Voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën.

Back