Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Voorzorgsmaatregelen bij het dagelijks gebruik van kunststof pallets

Aug 22, 2017

Kunststof pallet   dagelijkse onderhoudsmaatregelen


1, W anneer u de plastic pallet gebruikt , let er dan op dat u de kunststof pallet ongelijkmatig laat klemmen , anders kan de kunststof pallet gemakkelijk worden beschadigd .

2, als het het gebruik van een plastic pallet stapelt , om de onderkant van de kunststof pallet te zien dat het draagvermogen, is er geen schade aan de situatie, indien aanwezig, om het gewicht tijdig te verminderen.

3, Wanneer de goederen zijn geplaatst, zijn we gemiddeld het best geplaatst, zodat u kunt voorkomen dat de tijd wordt opgeschort, aan de andere kant van de situatie.

4, D et gebruik van plastic pallet behandeling van goederen, om te overwegen de grootte van de goederen kan niet voldoen aan het gebruik van plastic pallets , om de grootte van ongeschikt en de kunststof pallet te voorkomen .

5, om het plastic pallet tijdens het gebruik van de schade niet te maken, adviseren wij het gebruik van de verpakkingscode in de vorm van de goederen die op de kunststof pallet zijn geplaatst, dit is bevorderlijk voor de behandeling en het transport van plastic pallets .

YB-009 Single faced 4 way plastic pallet.jpg


Back