Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kunststof pallet met negen poten

Apr 18, 2018

Kunststof pallet met negen poten :


Negen voet op de bodem van de rasterpallet die is samengesteld uit negen 'poten', oppervlak voor het 'raster', industrie voor het gemak van pallets als negen voet raster, negen voet meest rasterpalletmodel voor, lichtgewicht kunststof pallet, niet gemakkelijk om te zetten in omzet of zware warenplanken, in de meeste gevallen wordt het plastic dienblad met een inhoud van negen voeten gebruikt voor het opbergen van vochtige materialen in de opslagruimte van karton, want ook voor lichte lading kan omzet worden gebruikt.


Negen-foot rasterpalletfuncties:

1. Het principe is: de materialen die door warmte worden gesmolten worden door hoge druk in de holte geïnjecteerd en na afkoeling en stolling wordt de werkwijze voor het vormen van producten verkregen. Deze methode is geschikt voor massaproductie van complexe onderdelen en is een van de belangrijke verwerkingsmethoden.


2. Materiaal: gebruik van polyethyleen (PE / PP) en andere thermoplastische materialen, samen met enkele additieven voor het verbeteren van de prestaties, door middel van spuitgietprocessen ;


3. Toepassingsgebied: industrieel magazijn en logistiek transport voor voedingsmiddelen, farmaceutische, chemische, textiel en auto-onderdelen, etc.


4. Oppervlaktekleur: hoofd: blauw, zwart en andere kleuren;


5. Corrosiebestendigheid, zuur en alkali weerstand, veroudering weerstand, lange levensduur, etc.


162.jpg


Back