Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Mesh kunststof pallet

Jul 17, 2018

Mesh kunststof pallet overzicht

Mesh kunststof pallet verwijst naar de structuur en vorm van de kunststof pallet in raster vorm.De kunststof pallet raster in de farmaceutische, voedingsmiddelen, textielhulpmiddelen, chemische, dranken, verpakking, en andere industrieën zijn op grote schaal gebruikt kunnen, en sommige van de kunststof pallet van raster binnen ingebouwde stalen buis, het effect van toenemende belasting.

 

Mesh materiaal kunststof pallet

HDPE)hoge-dichtheid polyethyleen): fysische en chemische eigenschappen van de product: witte deeltjes, niet-toxisch, smaakloos, geurloos, smeltpunt is 130, de relatieve dichtheid van 0.941-0.965.Het heeft goede hittebestendigheid en koude weerstand. Goede chemische stabiliteit, hoge stijfheid en taaiheid, goede mechanische sterkte, diëlektrische eigenschappen, milieudruk kraken weerstand.

 

HDPP)hoge dichtheid polypropyleen): niet-toxisch, smaakloos, lage dichtheid, betere sterkte, stijfheid, hardheid en hittebestendigheid dan lagedruk polyethyleen, kan worden gebruikt rond de 100 graden.Met goede elektrische prestaties en hoge frequentie isolatie, het wordt niet beïnvloed door luchtvochtigheid, maar wordt Bros, veroudering en slijtvaste gemakkelijk bij lage temperatuur. Het is geschikt voor het maken van algemene mechanische onderdelen, corrosiebestendig delen en delen van de isolatie. Gemeenschappelijke acid, alkali organische oplosmiddelen weinig effect hebben op het en kan worden gebruikt in levensmiddelen.

                  plastic pallet 097 (6).jpg


Back