Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Kan de kunststof pallet de heftruck gebruiken?

Jan 04, 2018

Kan de kunststof pallet de heftruck gebruiken?


We kunnen wel zeggen dat we een professionele fabrikant van kunststof pallets zijn. In de loop der jaren hebben we onze productieapparatuur en productietechnologie voortdurend verbeterd en ontwikkelen we voortdurend plastic pallets met nieuwe specificaties om beter tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.


Onze fabrikanten produceren plastic pallet grootte specificaties zijn divers, er zijn ongeveer 100 soorten formaat lade. Er kunnen echter klanten vragen, kunt u de heftruck kunststof pallet gebruiken ? Dit kan u zeker vertellen dat het mogelijk is, maar sommige specificaties zijn niet in staat om de vorkheftruck, iedereen in de inkoop en onze klantenservice of verkoopvertegenwoordiger te gebruiken om een gedetailleerde communicatie uit te voeren om het fenomeen ongepast gebruik te voorkomen.


Kan ik een vorkheftruck gebruiken voor plastic laden? Kunststof pallets geproduceerd door onze fabriek niet alleen kan worden gebruikt vorkheftruck, vee kan ook worden gebruikt, maar ook vier-weg in de vork, is het handiger om te gebruiken. In het magazijn pallet of op de planken zijn mogelijk, maar ook meer geschikt voor de logistiek van bulk, unitized transport, alle soorten vrachtwagenvervoer, enz., Maar ook kunnen worden gebruikt in combinatie met de antislip rubber, om ervoor te zorgen dat de goederen In het transport of handling proces zal niet naar beneden glijden, en we produceren kunststof trays duurzaam, recyclebaar, is milieuvriendelijke plastic palletproducten . Of de voedingsindustrie, wijnindustrie, farmaceutische industrie, of warehousing, logistiek, etc. veilig zijn om te gebruiken.


OEM custom plastic pallet (1).jpg

Back