Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Introductie tot palletsverpakking

Oct 25, 2017


Introductie tot palletsverpakking

 

  Plastic pallets verpakking is een verpakking of product op een bepaalde manier in de plastic pallets stapelen, door de binding, wikkelen en andere methoden te worden vastgesteld, de vorming van een handling-eenheid, eenvoudig te gemechaniseerd laden en lossen, opslag en het beheer van de verpakking.

   1. Kunststof palletverpakkingsproces

 

  Het product is verpakt in de doos, omwikkeld met een verzegeld plakband, op de plastic pallets gestapeld en vervolgens met de hoek, gewikkelde film, verpakt met omsnoeringsverpakking. Ten slotte kunt u de uitvoer van vorkheftrucks naar de container gebruiken in de logistieke sector.

 

Plastic pallets verpakking wordt meestal gebruikt met de papier-hoek, rekfolie, verpakkingsriem en andere bundelende materialen als geheel, als een van de geïntegreerde verpakkingsmethode van plastic pallets verpakking, de belangrijkste voordelen zijn:

 

(1) de algehele prestaties zijn goed, de stapelstabiliteit is hoog, om een ​​probleem met losse stapelboxen te voorkomen;

 

(2) geschikt voor gemechaniseerd hanteren, verbeteren werk efficiëntie 3 tot 8 keer;

 

(3) sterk de circulatie van de colli botsing, drop, dumping en brutale laden en lossen, verbeteren product veiligheid;

 

(4) verlaag de circulatiekosten. De gegevens tonen aan dat het gebruik van plastic palletsverpakking in plaats van de originele verpakking de circulatiekosten aanzienlijk zal verminderen. Onder hen waren huishoudelijke apparaten met 45% verminderd, papier en zijn producten met 60%, kruidenierswinkel met 55% verminderd, vlakglas, vuurvaste stenen met 15% verminderd.

338.jpg


Back