Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe siliconen entclips te gebruiken voor het enten van planten?

Nov 29, 2019

Siliconen entclip ook wel tube clip genoemd. Het is flexibel en duurzaam, met een hoge bijtkracht om de veiligheid van tomaten te garanderen, en valt niet gemakkelijk. De flexibiliteit en transparantie van hoogwaardig silicium zorgt op elk moment voor succesvolle transplantaten.

 

Het wordt gebruikt voor het enten van handmatig gemanipuleerde stengelkop (buisentransplantatie) van tomatenplant, maar ook komkommer, peper en aubergine. De entclip wordt gebruikt om de ent op de onderstam te houden. Knijp eenvoudig met uw duim en wijsvinger in de punt van de clip en laat de klem op de graft los. Het tweede gat kan worden gebruikt om een tutorstick in te brengen (bijv. Een houten stok, plastic stick, enz.).


silicone tube


De juiste entclip kiezen De knipclips worden gebruikt voor verschillende soorten planten, vooral voor tomaat, peper, eierplant, komkommer, courgette en (water) meloen. Elk type zaailing heeft verschillende groeiomstandigheden nodig, waardoor het belangrijk is om de juiste clip te kiezen. We bieden een verscheidenheid aan maten voor elke plantdimensie tijdens elke groeifase.Back