Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe plastic container plaatsen om ruimte te besparen

Nov 21, 2017

Hoe plastic container plaatsen om ruimte te besparen


Moderne driedimensionale magazijn kan het figuur van plastic containers zien. In het magazijn kan niet alleen een rol spelen bij het verzamelen en afwerken van items, wat nog belangrijker is, zorgt ervoor dat het magazijn meer nette specificaties ziet. Dus plastic kratten hoe te zetten in de bedrijfsworkshop om ruimte te besparen?


Ten eerste, volgens de eisen van de werkplaats in het aangewezen gebied en het aantal plaatsen, plastic containers kunnen alleen het eindproduct bevatten in het productieproces, mag niet worden gebruikt zonder toestemming voor het gebruik ervan, omzet vak is verdeeld in wit, blauw en groen.


Ten tweede, het lege vak om te bevestigen geen verspreide producten in de doos, moet worden omgekeerd opgeslagen in het aangewezen gebied. De omzet doos met productstroom volgens de bepalingen van de productstroom met het proces, om te worden geplaatst in meerdere verdiepingen containeromvormingscapaciteit moet minder zijn dan 20 mm langs de bovenrand van de doos, enkele laag mag de bovenrand niet overschrijden van de doosmond om de behandeling van producten in de doos te vermijden. In het verlies en produceren van slechte producten.


Ten derde, de auto (frame) door het gebruik van staat en doel werden geplaatst in het aangewezen gebied, het gebruik van terugkeer naar de oorspronkelijke plaats.


TST6030P.jpg


Back