Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe vetplanten van bladeren en stekken te verspreiden, gebruik de zaailingbak

Feb 22, 2017

Kies eerst 32 gaten 40 gaten of 50 gaten van de pluglade.

Keuze van bladeren hoe gezonder hoe dikker de voedingsstoffen die rijk zijn aan bladeren en snijden.

1. Na het verwijderen van meer bladeren van vlees van vlees, eerst op een koele plaats geplaatst om de wond droog te drogen, drie of vier dagen nadat de bladeren zijn ingebracht om bladrot te voorkomen.

2. Het planten van meer vlees in de plug lade , de bodem nivellering, in het algemeen, laat de media zal worden gemengd met wat vermiculiet, spelen een rol bij het vasthouden van water, veengrond, korrelige grond, vermiculiet, de verhouding kan oplopen tot 1: 1: 1

3. De voorbereide bladeren worden één voor één gerangschikt. De richting van het gebladerte naar de hemel omhoog, terug naar beneden.

4. Grond om een ​​bepaalde vochtigheidsgraad op de lijn te behouden, als het water geven, probeer niet om de bladeren te gieten, of bladeren gemakkelijk te rotten. Tijdens deze periode hoeft niet te veel licht, op het felle licht zonder directe ventilatie te zijn.

5. moeder bladeren groeien zaailingen, kunt u een beetje licht toevoegen, om langbenige te voorkomen, wanneer het water moet oppassen niet zaailingen zaailingen te gieten.

6. dus laat de kleine welpen groeien tot een bepaalde tijd, je kunt de bak dragen, als deze keer de moeder bladeren nog intact zijn, kun je zachtjes af,


Bladeren snijdend groeiend beste seizoen is lente, herfst.


succulent1.jpg

E-mail: info@yubocorp.com

Mobiel: +8618066569976

Web: http://www.agriculture-solution.com/


Back