Banner
Huis > Kennis > Inhoud

Hoe bloeit u correct?

Apr 11, 2019

Eerst moet je een bloem kiezen die zich aan het plaatselijke klimaat kan aanpassen en vervolgens de gewoonten begrijpen. Verschillende bloemen hebben verschillende behoeften aan water. Wanneer u water geeft, kunt u kiezen voor regenwater, meerwater, enz., Of gebruik stromend water om het te drogen, het doel is om stikstof te verwijderen. Het is het beste om de watertemperatuur hetzelfde te houden als de temperatuur van de bloem. Volgens de mate van droogte en vochtigheid van de grond, goede bewatering van planten.

4


3 Meststoffen zijn voornamelijk verdeeld in organische meststoffen, waaronder een goede meststof, een

d samengestelde meststoffen .


De keuze van de bodem is ook erg belangrijk, aarde moet ervoor zorgen dat de wortels van de planten los en ademend zijn, anders zal het de ontwikkeling van de wortels beïnvloeden en dan de groei van takjes en bloemen beïnvloeden.


Verschillende bloemen hebben verschillende behoeften aan zonlicht, zoals de chrysanthemum, morning glory, vetplanten, meestal op een zonnige plaats. Als de temperatuur hoger is dan 30 ° C, moet u opletten dat u zonnebrand verbrandt. De camellia en azalea zijn niet erg veeleisend voor het zonlicht, kunnen in het huis worden geplaatst om te verbouwen.

4

Back